Kislo do nedelje; kaj pa prihodnji teden?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Po Sloveniji se že pojavljajo posamezne nevihte, ki se bodo krepile in postopoma širile proti vzhodu. Podobno vreme še do nedelje.
Oglej si celoten članek

V prvem delu noči bodo nevihte s krajevnimi neurji prehodno zajele večji del Slovenije. Temperature bodo od 23 do 30, na vzhodu do 32 stopinj Celzija.

Jutri bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Več sonca bo na vzhodu. Nekoliko hladneje bo. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 19, najvišje dnevne od 20 do 27 stopinj Celzija, napovedujejo na Arsu.

5- do 10-dnevna napoved

Od nedelje dalje se bo nad zahodno in deloma srednjo Evropo krepilo območje visokega zračnega tlaka. V drugi polovici prihodnjega tedna bo postopno oslabelo.

V nedeljo bodo še možne občasne krajevne padavine, v prihodnjem tednu pa bo verjetnost za padavine majhna. Najvišje dnevne temperature bodo večinoma okoli 25 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.