Slovenija
213 ogledov

Kislo do nedelje; kaj pa prihodnji teden?

Nevihtni oblaki. Shutterstock
Po Sloveniji se že pojavljajo posamezne nevihte, ki se bodo krepile in postopoma širile proti vzhodu. Podobno vreme še do nedelje.

V prvem delu noči bodo nevihte s krajevnimi neurji prehodno zajele večji del Slovenije. Temperature bodo od 23 do 30, na vzhodu do 32 stopinj Celzija.

Jutri bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Več sonca bo na vzhodu. Nekoliko hladneje bo. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 19, najvišje dnevne od 20 do 27 stopinj Celzija, napovedujejo na Arsu.

5- do 10-dnevna napoved

Od nedelje dalje se bo nad zahodno in deloma srednjo Evropo krepilo območje visokega zračnega tlaka. V drugi polovici prihodnjega tedna bo postopno oslabelo.

V nedeljo bodo še možne občasne krajevne padavine, v prihodnjem tednu pa bo verjetnost za padavine majhna. Najvišje dnevne temperature bodo večinoma okoli 25 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.