Kje je Darinka Orosel?

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
V Rušah že od sobote pogrešajo 63-letno Darinko Orosel, ki je odšla neznano kam, so sporočili mariborski policisti. Če bi jo kdo opazil ali ima o njej kakršnekoli informacije, naj pokliče najbližjo policijsko postajo.
Oglej si celoten članek

63-letna pogrešana Darinka Orosel iz Ruš je visoka okoli 160 centimetrov, ima vitko postavo, ovalen obraz, sivozelene oči in srednje, rahlo valovite kostanjeve lase, ki so delno osiveli.

"Na levi nadlaktnici ima brazgotino od ugriza psa. Oblečena je bila v tričetrtinske hlače zelene barve in majico s kratkimi rokavi, z rumeno-belimi črtami, obuta je v natikače zelene barve," je medijem sporočil Bartolo Lampret, tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor. 

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, na policiji prosijo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.