Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Kje je Darinka Orosel?

Darinka Orosel, pogrešana, Ruše PU Maribor
V Rušah že od sobote pogrešajo 63-letno Darinko Orosel, ki je odšla neznano kam, so sporočili mariborski policisti. Če bi jo kdo opazil ali ima o njej kakršnekoli informacije, naj pokliče najbližjo policijsko postajo.

63-letna pogrešana Darinka Orosel iz Ruš je visoka okoli 160 centimetrov, ima vitko postavo, ovalen obraz, sivozelene oči in srednje, rahlo valovite kostanjeve lase, ki so delno osiveli.

"Na levi nadlaktnici ima brazgotino od ugriza psa. Oblečena je bila v tričetrtinske hlače zelene barve in majico s kratkimi rokavi, z rumeno-belimi črtami, obuta je v natikače zelene barve," je medijem sporočil Bartolo Lampret, tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor. 

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, na policiji prosijo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.