Kje se boste zabavali to poletje?

Foto: Mastercard® Priceless® Cities
Foto: Mastercard® Priceless® Cities
V iskanju poletnega dogajanja pogosto kolebamo med sproščenim okoljem ali hitrim ritmom urbanih središč, najraje pa bi imeli oboje. Hrvaška, ki se je pred kratkim uvrstila med 45 vrhunskih Mastercard® Priceless® Cities, združuje ravno to – najboljše iz dveh svetov. Razkrivamo vam vrhunske destinacije za zabavo, ki so oddaljene le kratek skok čez sosedovo mejo.
Oglej si celoten članek

Splitska ikona: Ultra Europe

Ne zamudite tridnevnega festivala na stadionu Poljud, ki se letos odvija med 14. in 16. julijem. V svojo sredino enkrat letno privabi več kot 150.000 ljudi, ki se prepuščajo zabavi in glasbi svetovno znanih imen. Tokrat bomo svoja ušesa nastavili velemojstrom elektronskih ritmov – Adamu Beyerju, Afrojacku, Carlu Coxu in številnim drugim. Izkušnja pa je z Mastercard lahko še bolj neprecenljiva, saj te Priceless® Croatia v soboto ne le popelje na ogled zaodrja, temveč tudi predstavi glavnim zvezdam večera.

Koncert pod zvezdami: Trdnjava Sv. Mihovila

Ljubitelji klasike boste navdušeni nad osupljivo koncertno predstavo, ki se 12. in 18. julija odvija na vrhu starodavne trdnjave Sv. Mihovila v Šibeniku. V spektaklu uživajte še bolj s Priceless® Croatia, ki vas pod zvezdnatim svodom posede na VIP kotiček ter razvaja z gurmansko pojedino in široko ponudbo domačih vin.

Foto: Mastercard® Priceless® Cities Mastercard® Priceless® Cities

Plavajoči klub: NOA, Zrče

Obiščite enega izmed 20 najbolj vrhunskih klubov na svetu, ki sestavljen iz luksuznih platform lebdi na Jadranskem morju. Kot gostitelj najodmevnejših elektronskih glasbenikov se ponaša z razkošno zasnovo v obliki bazenov, ležišč in zasebnih kotičkov. Izkušnjo neprecenljive vrednosti pa mu dodaja tudi Priceless® Croatia, ki zagotavlja, da boste od 7. do 9. avgusta z VIP vstopnico na festivalu Cirkus Maximus jutra pričakali s pogledom na azurno gladino.       

Foto: Mastercard® Priceless® Cities Noa

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.