Slovenija > Mastercard
153 ogledov

Kje se boste zabavali to poletje?

Ultra Europe Mastercard® Priceless® Cities
V iskanju poletnega dogajanja pogosto kolebamo med sproščenim okoljem ali hitrim ritmom urbanih središč, najraje pa bi imeli oboje. Hrvaška, ki se je pred kratkim uvrstila med 45 vrhunskih Mastercard® Priceless® Cities, združuje ravno to – najboljše iz dveh svetov. Razkrivamo vam vrhunske destinacije za zabavo, ki so oddaljene le kratek skok čez sosedovo mejo.

Splitska ikona: Ultra Europe

Ne zamudite tridnevnega festivala na stadionu Poljud, ki se letos odvija med 14. in 16. julijem. V svojo sredino enkrat letno privabi več kot 150.000 ljudi, ki se prepuščajo zabavi in glasbi svetovno znanih imen. Tokrat bomo svoja ušesa nastavili velemojstrom elektronskih ritmov – Adamu Beyerju, Afrojacku, Carlu Coxu in številnim drugim. Izkušnja pa je z Mastercard lahko še bolj neprecenljiva, saj te Priceless® Croatia v soboto ne le popelje na ogled zaodrja, temveč tudi predstavi glavnim zvezdam večera.

Koncert pod zvezdami: Trdnjava Sv. Mihovila

Ljubitelji klasike boste navdušeni nad osupljivo koncertno predstavo, ki se 12. in 18. julija odvija na vrhu starodavne trdnjave Sv. Mihovila v Šibeniku. V spektaklu uživajte še bolj s Priceless® Croatia, ki vas pod zvezdnatim svodom posede na VIP kotiček ter razvaja z gurmansko pojedino in široko ponudbo domačih vin.

Mastercard® Priceless® Cities | Avtor: Mastercard® Priceless® Cities Mastercard® Priceless® Cities

Plavajoči klub: NOA, Zrče

Obiščite enega izmed 20 najbolj vrhunskih klubov na svetu, ki sestavljen iz luksuznih platform lebdi na Jadranskem morju. Kot gostitelj najodmevnejših elektronskih glasbenikov se ponaša z razkošno zasnovo v obliki bazenov, ležišč in zasebnih kotičkov. Izkušnjo neprecenljive vrednosti pa mu dodaja tudi Priceless® Croatia, ki zagotavlja, da boste od 7. do 9. avgusta z VIP vstopnico na festivalu Cirkus Maximus jutra pričakali s pogledom na azurno gladino.       

Noa | Avtor: Mastercard® Priceless® Cities Mastercard® Priceless® Cities