Klanec tik pod Vršičem usoden za motorista

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Tik pod vrhom prelaza Vršič je v prometni nesreči umrl 54-letni motorist. Slednji je pri vožnji navzdol proti Trenti v levem ovinku zapeljal desno s ceste in padel približno 15 metrov globoko v strugo potoka.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila ob 10.24 na regionalni cesti tik pod vrhom prelaza Vršič. Štiriinpetdesetletni voznik motornega kolesa, znamke BMW R1100, je pri vožnji po klancu navzdol proti Trenti v levem ovinku zapeljal desno s ceste in padel približno 15 metrov globoko v strugo potoka ter na kraju nesreče podlegel telesnim poškodbam.

Poleg policistov so bili na kraju prometne nesreče tudi reševalci in gasilci. S strani dežurnega zdravnika je bila za pokojnega odrejena sanitarna obdukcija, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani.

Policisti bodo v zvezi z omenjeno prometno nesrečo s poročilom seznanili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.