Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Klanec tik pod Vršičem usoden za motorista

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Tik pod vrhom prelaza Vršič je v prometni nesreči umrl 54-letni motorist. Slednji je pri vožnji navzdol proti Trenti v levem ovinku zapeljal desno s ceste in padel približno 15 metrov globoko v strugo potoka.

Nesreča se je zgodila ob 10.24 na regionalni cesti tik pod vrhom prelaza Vršič. Štiriinpetdesetletni voznik motornega kolesa, znamke BMW R1100, je pri vožnji po klancu navzdol proti Trenti v levem ovinku zapeljal desno s ceste in padel približno 15 metrov globoko v strugo potoka ter na kraju nesreče podlegel telesnim poškodbam.

Poleg policistov so bili na kraju prometne nesreče tudi reševalci in gasilci. S strani dežurnega zdravnika je bila za pokojnega odrejena sanitarna obdukcija, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani.

Policisti bodo v zvezi z omenjeno prometno nesrečo s poročilom seznanili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.