Kljub prepovedi približevanja devetnajstletnik ponovno nad starša

Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Devetnajstletni mladenič iz Radizela je trenutno v priporu. Policisti so mu v ponedeljek izrekli prepoved približevanja, a je naslednji dan spet želel obračunati z očetom in mamo.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so policisti iz Rač mladeniču v ponedeljek zaradi fizičnega in prihičnega nasilja izrekli ukrep prepovedi približevanja materi in očetu. Ob tem so devetnajstletnika osumili storitve kaznivega dejanja nasilja v družini.

Mladenič se za ukrep prepovedi približevanja staršema ni zmenil, saj je že naslednji dan prišel domov. Očetu in mami je tokrat zagrozil, da ju bo pobil s kovinskim kipom, ki ga je prijel v roke in hotel obračunati s staršema. 

Policisti so mu ob intervenciji odvzeli prostost in ga s kazensko ovadbo privedli k dežurnemu preiskovalnemu sodniku, ki je mlademu vročekrvnežu odredil pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:45 13. Junij 2015.

    Skoraj zagotovo starši svojega dela - kar se tiče vzgoje - niso opravili zadovoljivo. In sedaj plačujejo ceno za to!

  • mph
    17:24 12. Junij 2015.

    Dajmo še malo počakat, jaz pa najprej pri taki novici pomisim, da so pa morda starši njemu lomili kosti vsak …

  • Syn
    17:05 12. Junij 2015.

    Kakšen oče pa je to, da pusti 19 letnemu smrkavcu da se šopiri in nekaj grozi. Pa jaz bi mu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.