Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Kljub prepovedi približevanja devetnajstletnik ponovno nad starša

Nasilje Profimedias Fotografija je simbolična.
Devetnajstletni mladenič iz Radizela je trenutno v priporu. Policisti so mu v ponedeljek izrekli prepoved približevanja, a je naslednji dan spet želel obračunati z očetom in mamo.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so policisti iz Rač mladeniču v ponedeljek zaradi fizičnega in prihičnega nasilja izrekli ukrep prepovedi približevanja materi in očetu. Ob tem so devetnajstletnika osumili storitve kaznivega dejanja nasilja v družini.

Mladenič se za ukrep prepovedi približevanja staršema ni zmenil, saj je že naslednji dan prišel domov. Očetu in mami je tokrat zagrozil, da ju bo pobil s kovinskim kipom, ki ga je prijel v roke in hotel obračunati s staršema. 

Policisti so mu ob intervenciji odvzeli prostost in ga s kazensko ovadbo privedli k dežurnemu preiskovalnemu sodniku, ki je mlademu vročekrvnežu odredil pripor.

Komentarjev 3
  • Janez_53 08:45 13.junij 2015.

    Skoraj zagotovo starši svojega dela - kar se tiče vzgoje - niso opravili zadovoljivo. In sedaj plačujejo ceno za to!

  • mph 17:24 12.junij 2015.

    Dajmo še malo počakat, jaz pa najprej pri taki novici pomisim, da so pa morda starši njemu lomili kosti vsak dan, ko je bil otrok.

  • Avatar Syn
    Syn 17:05 12.junij 2015.

    Kakšen oče pa je to, da pusti 19 letnemu smrkavcu da se šopiri in nekaj grozi. Pa jaz bi mu polomil vse kosti da mi malenkost dvigne glas. Mislim da bi naslednjič 3x premislil če bi mi grozil.