Kljukal na vrata in kradel

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ljubljanski policisti so prijeli 39-letnega domačina, ki so ga zalotili med vlomom v stanovanje na območju centra mesta.
Oglej si celoten članek

V četrtek dopoldne so ljubljanski policisti prijeli prijavo, da se po stanovanjskem bloku potika neznanec, ki kljuka po vratih. Policisti so v omenjenem bloku res naleteli na priprta poškodovana vhodna vrata, pri katerih je bil odlomljen cilindrični vložek.

V stanovanju sta policista opazila moškega, ki je brskal po stanovanju. Ko sta ga ogovorila, ju je fizično napadel in poskušal pobegniti. To vlomilcu ni uspelo, policista sta ga vklenila in pridržala.

Pri njem sta našla več kosov orodja, pripomočkov za vlamljanje in pripravljeno potovalno torbo, v kateri so bili različni že pred tem ukradeni predmeti od prenosnega računalnika, dveh digitalnih fotoaparatov, ročne ure in gsm aparata.

Preiskovalni sodnik je za moškega odredil pripor. 39-letnik je bil že pravnomočno obsojen za premoženjska kazniva dejanja; v začetku letošnjega leta so ga iz zapora celo predčasno izpustili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.