Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Kljukal na vrata in kradel

Žurnal24 main
Ljubljanski policisti so prijeli 39-letnega domačina, ki so ga zalotili med vlomom v stanovanje na območju centra mesta.

V četrtek dopoldne so ljubljanski policisti prijeli prijavo, da se po stanovanjskem bloku potika neznanec, ki kljuka po vratih. Policisti so v omenjenem bloku res naleteli na priprta poškodovana vhodna vrata, pri katerih je bil odlomljen cilindrični vložek.

V stanovanju sta policista opazila moškega, ki je brskal po stanovanju. Ko sta ga ogovorila, ju je fizično napadel in poskušal pobegniti. To vlomilcu ni uspelo, policista sta ga vklenila in pridržala.

Pri njem sta našla več kosov orodja, pripomočkov za vlamljanje in pripravljeno potovalno torbo, v kateri so bili različni že pred tem ukradeni predmeti od prenosnega računalnika, dveh digitalnih fotoaparatov, ročne ure in gsm aparata.

Preiskovalni sodnik je za moškega odredil pripor. 39-letnik je bil že pravnomočno obsojen za premoženjska kazniva dejanja; v začetku letošnjega leta so ga iz zapora celo predčasno izpustili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.