Kobarid: preventivna akcija za motoriste

Foto: PU Nova Gorica Moto točka Foto: PU Nova Gorica Moto točka Foto: PU Nova Gorica Moto točka Foto: PU Nova Gorica Moto točka Foto: PU Nova Gorica Moto točka
V Kobaridu poteka preventivna akcija za motoriste, ki se lahko seznanijo s postopki policije v cestnem prometu in si ogledajo nadzorno opremo.
Oglej si celoten članek

Namen akcije je, da se motoristi spočijejo, se seznanijo s preventivo v cestnem prometu in varno nadaljujejo z vožnjo, je za zurnal24.si dejal policijski inšpektor Janko Mencinger. Takšen počitek po naporni ovinkasti vožnji v tem delu države namreč pride še kako prav.

Ljubitelji motorjev si tako lahko na postanku ogledajo številne zloženke, ki opozarjajo na varno in odgovorno vožnjo, preverijo, kako deluje merilnik hitrosti, s strani zavarovalnih agentov pa lahko dobijo koristne informacije glede zavarovanja motorjev.

Preventivno prireditev Moto točke novogoriška policijska uprava dvakrat na leto organizira skupaj z Moto skupino OK Riders. Motoristi se tako s preventivo seznanijo na cestnih relacijah, kjer je v času motoristične sezone udeleženih največje število motoristov. Posledično pa se na njih zgodi tudi večje število nesreč.

V letošnjem letu bosta podobni akciji potekali še 10. julija v Spodnji Idriji in 8. avgusta v Bovcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.