Kočevje: V gostilni ga je zabodel

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
34-letni moški je utrpel hude poškodbe.
Oglej si celoten članek

V zgodnjih nedeljskih urah so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o dogodku v Kočevju, v katerem je bila ena oseba huje poškodovana.

V gostinskem lokalu sta se sprla 25- in 34-letna moška z območja občine Kočevje. Mlajši je z nožem zabodel starejšega in ga huje poškodoval. 34-letnega moškega so z reševalnim vozilom odpeljali v ZD Kočevje, od tam pa v ljubljanski klinični center. Po do sedaj znani podatkih njegovo življenje ni ogroženo. 

Slovenija Prepir dveh upokojencev se je za enega končal v bolnišnici

Napadalcu, ki je bil v preteklosti že obravnavan za kazniva dejanja z elementi nasilja, so policisti odvzeli prostost. Čaka ga zaslišanje pri preiskovalnemu sodniku. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. 

Šempetrska bolnišnica Na intenzivnem oddelku grozil z nožem, medicinske sestre bežale skozi okno

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.