Kolesar se je zaletel v drugega kolesarja in utrpel hude poškodbe

Foto: Profimedia
Ob padcu se je huje poškodoval 45-letni kolesar, ki se je pred tem zaletel v 72-letnega kolesarja.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred deveto uro zjutraj se je v Kromberku pri Novi Gorici na regionalni cesti Nova Gorica - Ajševica pri padcu huje poškodoval 45-letni kolesar. Poškodovanca, ki je bil v nezavesti in je utrpel poškodbe glave, so na kraju nesreče oskrbeli reševalci NMP ZD Nova Gorica in ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Po ugotovitvah policistov Policijske uprave Nova Gorica je 45-letni kolesar dohitel pred seboj vozečega 72-letnega kolesarja in s prednjim kolesom zadel v zadnje kolo 72-letnega kolesarja. "Pri tem je 45-letni kolesar padel po vozišču in pri tem utrpel predvidoma hude telesne poškodbe," je nesrečo opisal predstavnik policije Dean Božnik in dodal, da kolesar med vožnjo s kolesom ni uporabljal kolesarske zaščitne čelade.

Policistom in reševalcem je na kraju nesreče pomagala tudi Gasilska enota Nova Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:03 3. Avgust 2017.

    Poškodovanca vklenjenega v zmečkanem vozilu rešili zanesljive smrti gasilci PG Nova Gorica.Ne moreš verjet kakšna novica?!!

  • 14:22 3. Avgust 2017.

    Bom zapisal tisoč in enkrat ...............policajem odvzet pametne telefone in izklopit internet ! Naj gredo na teren in nadzirajo stanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.