Slovenija > Črna kronika
1116 ogledov

Kolesar se je zaletel v drugega kolesarja in utrpel hude poškodbe

Kolesarska nesreča
Ob padcu se je huje poškodoval 45-letni kolesar, ki se je pred tem zaletel v 72-letnega kolesarja.

Nekaj pred deveto uro zjutraj se je v Kromberku pri Novi Gorici na regionalni cesti Nova Gorica - Ajševica pri padcu huje poškodoval 45-letni kolesar. Poškodovanca, ki je bil v nezavesti in je utrpel poškodbe glave, so na kraju nesreče oskrbeli reševalci NMP ZD Nova Gorica in ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Po ugotovitvah policistov Policijske uprave Nova Gorica je 45-letni kolesar dohitel pred seboj vozečega 72-letnega kolesarja in s prednjim kolesom zadel v zadnje kolo 72-letnega kolesarja. "Pri tem je 45-letni kolesar padel po vozišču in pri tem utrpel predvidoma hude telesne poškodbe," je nesrečo opisal predstavnik policije Dean Božnik in dodal, da kolesar med vožnjo s kolesom ni uporabljal kolesarske zaščitne čelade.

Policistom in reševalcem je na kraju nesreče pomagala tudi Gasilska enota Nova Gorica.

Komentarjev 2
  • Avatar Džoser
    Džoser 17:03 03.avgust 2017.

    Poškodovanca vklenjenega v zmečkanem vozilu rešili zanesljive smrti gasilci PG Nova Gorica.Ne moreš verjet kakšna novica?!!

  • Avatar Leon
    Leon 14:22 03.avgust 2017.

    Bom zapisal tisoč in enkrat ...............policajem odvzet pametne telefone in izklopit internet ! Naj gredo na teren in nadzirajo stanje ! Na cestah je KAOS !