Koliko časa bo še deževalo? Obeti niso dobri …

Foto: Saša Despot dež Foto: Saša Despot dež Foto: Saša Despot dež
Takšna je vremenska napoved za prihajajoči teden.
Oglej si celoten članek

Danes bo pretežno oblačno, občasno bo še rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 17, na Primorskem do 21 stopinj Celzija.

Jutri se bodo občasno pojavljale rahle krajevne padavine. Na Primorskem bo pihala šibka burja, tam bo občasno tudi sončno.

Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 12, ob morju in v Vipavski dolini do 15, najvišje dnevne od 13 do 17, na Primorskem do 22 stopinj Celzija.

Vreme Dolgoročna vremenska napoved za jesen

V sredo in četrtek bo še pretežno oblačno, občasno se bodo pojavljale rahle krajevne padavine. Več sončnega vremena bo predvidoma na Primorskem, kjer bo pihala šibka burja.

V petek in soboto bo prehodno nastalo šibko območje visokega zračnega tlaka, nato pa bo na vreme pri nas vplivala obsežna višinska dolina nad zahodno Evropo.

"Do četrtka bo v notranjosti Slovenije prevladovalo oblačno vreme, občasno bo rahlo deževalo. Večje količine padavin ne pričakujemo," pravijo na agenciji za okolje.

Vreme Radarska slika padavin

Na Primorskem bo več sonca, pihala bo šibka burja. V petek in soboto kaže na deloma sončno vreme, od naslednjega ponedeljka dalje pa se verjetnost za padavine spet nekoliko poveča.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.