Konec tedna bo vse jasno

Foto: Žurnal24 Nekdanji direktor RRA Robert Ostrelič je bil zadovoljen s svojimi sodelavci. (Fo
Revizija. Nadzorniki pregledali lansko poslovanje razvojne agencije.
Oglej si celoten članek

Prejšnji direktor. Občinski svetniki so na zadnji seji kljub negativnemu mnenju odbora za finance nekdanjemu direktorju RRA Robertu Ostreliču za dve leti nazaj odobrili delovno uspešnost v višini 2.800 evrov bruto.

 

Do konca tedna bodo pooblaščeni revizorji opravili pregled lanskega poslovanja Regionalne razvojne agencije (RRA) Posavje,” nam je povedal novi direktor Martin Bratanič. Za ta korak se je odločil kljub nasprotovanju upravnega odbora.

Dober gospodar
Ravnal sem v skladu z zakonom, saj sem v lanskem poročilu zasledil določene zamike, neskladja in nesorazmerja,” je bil skrivnosten Bratanič, ki ni hotel govoriti o podrobnostih. Kot je razložil, tudi konkretnih podatkov iz revizijskega poročila ne pozna. “Tudi ko bo revizija končana, bo imela oznako zaupno, dokler je ne predebatira upravni odbor,” je napovedal Bratanič.
Ne morem glasovati za izplačilo nagrade, saj Ostrelič kljub pozivom svetnikom ni predložil poročila o delu.

 

Ali je anonimno pismo, ki se je pojavilo pred dnevi in ki udriha po njem, posledica naročene revizije, ne ugiba. Glede na to, da je sklep o pregledu poslovanja podpisal 10. maja, anonimka pa je prišla 12., bi lahko sklepali, da je temu tako. Sicer pa je Bratanič zadržan in ni želel komentirati našega namiga, češ da naj bi agencija pod roko posojala denar določenim posameznikom. “To so stvari, ki jih bo pokazal pregled,” je sklenil.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.