Konec tedna jasen s plohami

Foto: Bralec po večerni plohi, mavrica Foto: Bralec po večerni plohi, mavrica Foto: Bralec po večerni plohi, mavrica Foto: meteolarm.eu Rumeni alarm
Tudi danes so bile ponekod krajevne nevihte z lokalnimi nalivi. Hudo neurje včeraj prizadelo sosednjo Hrvaško, ena ženska huje poškodovana.
Oglej si celoten članek

Tudi danes nas je spremljalo nestalno vreme s popoldanskimi krajevnimi plohami.

Po napovedih Agencije RS za okolje bo jutri dopoldne povečini sončno, čez dan spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. Jutranje temperature bodo od 4 do 10, ob morju 13,  dnevne od 17 do 21, na Primorskem do 24 stopinj C.

Neurja pa so vso državo zajela že včeraj, ponekod je veter lomil drevesa in odnašal strešnike. Več o nastali škodi lahko preberete na tej povezavi.

Ni čutila telesa

Neurje se je včeraj razbesnelo tudi nad sosednjo Hrvaško. Tudi tam je močan veter odnašal strehe in druge predmete. Zaradi vetra jo je skupila 38-letna Zagrebčanka.
Foto: Duško Mirković/PIXSELL Razkrita streha v Mihaljevcih

Stala je na avtobusni postaji, ko je močno zapihal veter in s terase bližnjega lokala odnesel senčnike z betonskim podstavkom.

"Težak senčnik jo je zadel v hrbet. Zaradi silnega udarca je padla in z glavo udarila ob beton. Zaradi udarca in šoka ni čutila telesa," je za spletni portal 24sata dejal njihov bralec. Kako hudo je ženska poškodovana, v bolnišnici niso razkrili.

Foto: Vjeran Zgane-Rogulja/PIXSELL Uničena koruza

Veter in nevihta sta ogromno gmotno škodo povzročila tudi na poljih koruze in krompirja v bližini Orehovice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.