Konec tedna na Hrvaškem tri utopitve

Na Hrvaškem črn konec tedna. Utopili so se trije mladeniči, stari 11, 18 in 24 let.
Oglej si celoten članek

V soboto so na plaži v Stobreču blizu Splita našlo truplo 11-letnega fanta. Vzrok smrti bo razkrila obdukcija, za zdaj pa preiskovalci domnevajo, da so bile zanj usodne visoke temperature. Fant je sicer na plažo prišel v družbi prijateljev in sosedov, poroča Jutarnji list.

Kopanje se je v soboto tragično končalo tudi za 18-letnika. Skupaj z očetom in prijateljem se je odpravil na jezero Zajarki, ki leži blizu Zagreba. Fant je odšel plavat, vendar se ni vrnil. Oče je zato poklical policijo, ki je preiskala jezero in fantovo truplo našla v nedeljo dopoldne na globini petih metrov in pol.

O tretji utopitvi pa poročajo iz Bele, kjer so našli truplo mlajšega moškega. Truplo so odkrili danes zjutraj, potem ko je družina ponoči prijavila njegovo izginotje. Vzrok smrti še ni znan, vendar policija domneva, da se je mladenič utopil.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.