Konopljo gojil v platnenem šotoru

Foto: PP Maribor I Zaseg konoplje Foto: PP Maribor I Zaseg konoplje Foto: PP Maribor I Zaseg konoplje Foto: PP Maribor I Zaseg konoplje
Pri 26-letnemu Mariborčanu našli 21 litrskih kozarcev za vlaganje, v katerih pa niso bile kisle kumarice.
Oglej si celoten članek

Mariborčana so policisti z vrečko, v kateri je bilo 49,85 grama konoplje, zalotili na industrijski ulici v Mariboru.

Zaradi suma, da ima doma še več zaloge, so policisti opravili hišno preiskavo. V njegovi sobi so našli prirejen prostor za gojenje konoplje  - postavil je platnen šotor, ki pa je bil prazen.

"Med preiskavo so policisti zraven opreme, potrebne za gojenje konoplje v posebej prirejenem prostoru, našli še 21 litrskih kozarcev za vlaganje, napolnjenih s prepovedano drogo konopljo in elektronsko tehtnico, na kateri so bile sledi konoplje," pojasnjujejo na PU Maribor.
Osumljenca bodo policisti kazensko ovadili.

Gojil v rastlinjaku

Konopljo pa so policisti našli tudi med hišno preiskavo pri 38-letnem moškem iz okolice Grosuplja. Odkrili so rastlinjak, v katerem je bilo 45 rastlin konoplje, visokih med 200 in 230 centimetrov.

Foto: PU Ljubljana Zaseg konoplje v Ribnici

Našli so še dva prirejena prostora za vzgojo konoplje, vendar tam v času preiskave  ni bilo svežih rastlin, ampak samo oleseneli deli rastlin. Tudi 38-letnika bodo policisti ovadili, so sporočili s PU Ljubljana.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.