Konopljo prodajal pred šolo

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: iStockPhoto)
Kranjski kriminalisti so podali kazensko ovadbo zoper 17-letnika zaradi preprodaje konoplje.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti PU Kranj so novembra lani ugotovili, da 17-letni Kranjčan pred eno izmed srednjih šol preprodaja prepovedano drogo – konopljo. Pri tem so mu zasegli manjši paketek z drogo.

Nadaljeval s preprodajo
Z nadaljnjim  zbiranjem obvestil in pri poostrenem nadzoru okolice šole so kriminalisti 30. 11. 2010 pred šolo opazili neznance, ki so si izmenjavali predmete. Pristopili so do njih in v postopku ugotovili, da je osumljeni 17-letnik  dvema neznancema prodal prepovedano konopljo. Pri sebi je imel še 10 manjših PVC-vrečk, v katerih je bila prepovedana marihuana, pripravljena za nadaljnjo preprodajo. Kriminalisti so mu prepovedano drogo in pridobljeni denar (190 evrov) zasegli in mu odvzeli prostost.

Med hišno preiskavo so mu zasegli še digitalno tehtnico, več vrečk za pakiranje prepovedane droge in okoli 16 gramov konoplje. "Po prejetih analizah, v katerih se je potrdilo, da gre dejansko za prepovedano drogo, konopljo , so policisti zoper osumljenega podali kazensko ovadbo," so še sporočili s PU Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.