Kopilot čudežno preživel

Objavili šokanten posnetek letalske nesreče.
Oglej si celoten članek

Na spletu je zaokrožil posnetek hude letalske nesreče, ki se je 5. avgusta zgodila na Islandiji. Manjše letalo je z veliko hitrostjo strmoglavilo na športno letališko stezo in zagorelo. Pilot in kopilot sta v eksploziji, ki se je zgodila nekaj sekund za tem, ko je letalo z levim krilom zadelo v pisto, umrla. Kopilot Axel Albert Jensen je nesrečo preživel.

Zakaj se je nesreča zgodila, še ni znano. Po nekaterih podatkih je bil pilot prisiljen pristati na športni letališki stezi, po drugih se je nesreča zgodila zato, ker je letalo letelo preblizu letal, ki so izvajala akrobacije v zraku.

Posnetek, ki so ga objavili v ponedeljek, prikazuje letalo, ki nenadzorovano zaokroži nad pisto in udari v tla. Prisotni na stezi so najprej v šoku obstali, nato pa pohiteli na mesto nesreče.

Albert Jensen je preživel že dve letalski nesreči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:31 9. Januar 2014.

    morda obstaja avtomatski kopilot....

  • 00:29 9. Januar 2014.

    brisanac ;)

  • 21:38 8. Januar 2014.

    "Pilot in kopilot sta v eksploziji, ki se je zgodila nekaj sekund za tem, ko je letalo z levim krilom …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.