Koprčana s svojim laboratorijem

Foto: Žurnal24
Koprski policisti so včeraj dopoldne pri dveh domačinih opravili hišno preiskavo in pri tem odkrili večji laboratorij za pridelavo konoplje.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti so pridobili podatke, da naj bi 34- in 38-letni domačin imela laboratorij za proizvodnjo prepovedane droge. Pri njiju so opravili hišno preiskavo, med katero se je 38-letnik aktivno upiral. Policija ga je zato odstranila in odpeljala na Policijsko postajo Koper, kjer mu je zdravnik zaradi zdravstvenih težav nudil pomoč ter odredil hospitalizacijo.

Z drugim osumljencem je bila nato opravljena hišna preiskava, kjer je bil najden večji laboratorij za pridelavo konoplje, 13 sadik konoplje višine približno 80 centimetrov in večja količina posušene konoplje. Natančna količina se bo ugotavljala naknadno.

Drugega osumljenca so pripeljali na policijsko postajo, ga zaslišali in nato izpustili. Kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami zoper oba osumljena domačina bo poslana na Okrožno državno tožilstvo po redni poti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.