Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Koprčana s svojim laboratorijem

Žurnal24 main
Koprski policisti so včeraj dopoldne pri dveh domačinih opravili hišno preiskavo in pri tem odkrili večji laboratorij za pridelavo konoplje.

Koprski policisti so pridobili podatke, da naj bi 34- in 38-letni domačin imela laboratorij za proizvodnjo prepovedane droge. Pri njiju so opravili hišno preiskavo, med katero se je 38-letnik aktivno upiral. Policija ga je zato odstranila in odpeljala na Policijsko postajo Koper, kjer mu je zdravnik zaradi zdravstvenih težav nudil pomoč ter odredil hospitalizacijo.

Z drugim osumljencem je bila nato opravljena hišna preiskava, kjer je bil najden večji laboratorij za pridelavo konoplje, 13 sadik konoplje višine približno 80 centimetrov in večja količina posušene konoplje. Natančna količina se bo ugotavljala naknadno.

Drugega osumljenca so pripeljali na policijsko postajo, ga zaslišali in nato izpustili. Kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami zoper oba osumljena domačina bo poslana na Okrožno državno tožilstvo po redni poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.