Koprčani dobili preprodajalca drog

Foto: Žurnal24 (Foto: PU Koper)
Koprski policisti so pri 32-letni Koprčanki zasegli 4,78 grama heroina. Konec septembra so heroin našli tudi pri 29-letnemu Koprčanu, pri neki ženski pa prepovedane tablete.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje (PP) Koper so 4. oktobra na območju Semedele obravnavali 32-letno Koprčanko, ki je posedovala 4,78 grama heroina, zasežena pa ji je bila tudi brizgalka z 0,5 ml heroina ter elektronska tehtnica. Zoper njo bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno tožilstvo v Kopru.

Konec septembra so imeli v postopku tudi 29-letnega Koprčana, ki so mu zasegli manjši PVC-zavitek s heroinom, pet dni kasneje pa so tablete dormicum s prepovedano drogo midazolam zasegli 28-letnici iz okolice Kozine.

Preprodajalec na prostosti
Ugotovili so, da je obema drogo prodal 35-letni Koprčan, zoper katerega so odredili 48-urno pridržanje. Na podlagi odredbe sodišča v Kopru so pri njem opravili hišno preiskavo in mu zasegli 11 paketkov s prepovedano drogo heroin, 50 kosov tablet dormicum, elektronske tehtnice ter druge pripomočke za nadaljnjo preprodajo drog. Po zaslišanju so ga izpustili, zoper njega pa bodo podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.