Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Koprčani dobili preprodajalca drog

(Foto: PU Koper) Žurnal24 main
Koprski policisti so pri 32-letni Koprčanki zasegli 4,78 grama heroina. Konec septembra so heroin našli tudi pri 29-letnemu Koprčanu, pri neki ženski pa prepovedane tablete.

Policisti Policijske postaje (PP) Koper so 4. oktobra na območju Semedele obravnavali 32-letno Koprčanko, ki je posedovala 4,78 grama heroina, zasežena pa ji je bila tudi brizgalka z 0,5 ml heroina ter elektronska tehtnica. Zoper njo bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno tožilstvo v Kopru.

Konec septembra so imeli v postopku tudi 29-letnega Koprčana, ki so mu zasegli manjši PVC-zavitek s heroinom, pet dni kasneje pa so tablete dormicum s prepovedano drogo midazolam zasegli 28-letnici iz okolice Kozine.

Preprodajalec na prostosti
Ugotovili so, da je obema drogo prodal 35-letni Koprčan, zoper katerega so odredili 48-urno pridržanje. Na podlagi odredbe sodišča v Kopru so pri njem opravili hišno preiskavo in mu zasegli 11 paketkov s prepovedano drogo heroin, 50 kosov tablet dormicum, elektronske tehtnice ter druge pripomočke za nadaljnjo preprodajo drog. Po zaslišanju so ga izpustili, zoper njega pa bodo podali kazensko ovadbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.