Kordež mora na prestajanje kazni

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Bine Kordež dobil poziv na prestajanje kazni.
Oglej si celoten članek

Sodišče je Binetu Kordežu in Janji Kraševec, nekdanjima sodelavcema v Merkurju, poslalo poziv za prestajanje zaporne kazni, poročajo Finance.

Kdaj bodo morali oditi v zapor, na ljubljanskem sodišču niso povedali, saj tega po določilih sodnega reda niso dolžni razkriti. Smo pa pred kratkim pisali, da mora Bine Kordež, nekdanji šef Merkurja iz Kranja, neuradno 26. julija priti v zapor na Dobu, kjer bo prestajal šestinpolletno zaporno kazen zaradi oškodovanja Merkurja za okoli deset milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • zic
    07:55 26. Julij 2013.

    hvala, ker nas bo stal 90 evrov dnevno in hvala, ker tole niso zapori ampak toplice....da si stari ljudje ne …

  • 13:35 10. Julij 2013.

    Končno se je začelo! Sloveniji to sicer ne bo vrnilo dobro stoječih podjetij, ki so jih popolnoma uničili zaradi pohlepa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.