Slovenija
25 ogledov

Kordež mora na prestajanje kazni

Slovenija 21.05.2012 nekdanji predsednik uprave Merkurja Bine Kordez, zacetek so Saša Despot
Bine Kordež dobil poziv na prestajanje kazni.

Sodišče je Binetu Kordežu in Janji Kraševec, nekdanjima sodelavcema v Merkurju, poslalo poziv za prestajanje zaporne kazni, poročajo Finance.

Kdaj bodo morali oditi v zapor, na ljubljanskem sodišču niso povedali, saj tega po določilih sodnega reda niso dolžni razkriti. Smo pa pred kratkim pisali, da mora Bine Kordež, nekdanji šef Merkurja iz Kranja, neuradno 26. julija priti v zapor na Dobu, kjer bo prestajal šestinpolletno zaporno kazen zaradi oškodovanja Merkurja za okoli deset milijonov evrov.

Komentarjev 2
  • zic 07:55 26.julij 2013.

    hvala, ker nas bo stal 90 evrov dnevno in hvala, ker tole niso zapori ampak toplice....da si stari ljudje ne morejo privoščiti s svojimi penzijami 3 kvalitetne obroke dnevno medtem, ko jih bo on imel....nimam nič proti temu človeku AMPAK ...prikaži več slabo mi je, ko vidim, kako gre vse rakom žvižgat.....vsega bo imel na pretek medtem ko stari ljudje dobesedno životarijo, nimajo za priboljške ali pa za oskrbo v domu....žalosten sem, da je tako!!!

  • sweetdogs 13:35 10.julij 2013.

    Končno se je začelo! Sloveniji to sicer ne bo vrnilo dobro stoječih podjetij, ki so jih popolnoma uničili zaradi pohlepa ampak je pa zgled za ostale podobno misleče...