Kosilnica za 21 tisočakov

Foto: Žurnal24 simbolična fotografija (Foto: iStockphotos)
Policijska akademija ima profesionalno kosilnico. Stara kosilnica ni bila več dobra za košnjo nogometnega izgrišča, pojasnjujejo.
Oglej si celoten članek

Vrtoglavo. Profesionalno parkovno kosilnico za 21.240 evrov so si omislili na policijski akademiji v Tacnu. V policiji pravijo, da je bil “nakup skrbno premišljen in usmerjen v racionalizacijo dela in sredstev. Stara iztrošena kosilnica  menda ni več primerna za uporabo na vseh  travnatih površinah,denimo na nogometnem igrišču, “kjer mora biti košnja zelo previdna in  pogosta, da se trava ne uniči.” Nujnost nakupa utemljujejo s košnjo 100 tisoč kvadratov akademije, ter površin ministrstva in policije v Ljubljani.

Policisti zgroženi
Novo pridobitev ostro obstojajo policisti na spletnem forumu policist.si, kjer so jo poimenoval "novo službeno vozilo. “Tole sploh ni smešno, prej žalostno, če samo pomislimo, da bi nam bilo za ta denar lahko čez zimo vsem toplo v ušesa in to zelo toplo,” je zapisal uporabnik kadet.

Poleg omenjene kosilnice se lahko policija „pohvali“ še s traktorsko kosilnico, ki jo uporabljajo v Centru za oskrbo in  policijskem vadbenem centru v Gotenici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.