Slovenija
39 ogledov

Kosilnica za 21 tisočakov

simbolična fotografija (Foto: iStockphotos) Žurnal24 main
Policijska akademija ima profesionalno kosilnico. Stara kosilnica ni bila več dobra za košnjo nogometnega izgrišča, pojasnjujejo.

Vrtoglavo. Profesionalno parkovno kosilnico za 21.240 evrov so si omislili na policijski akademiji v Tacnu. V policiji pravijo, da je bil “nakup skrbno premišljen in usmerjen v racionalizacijo dela in sredstev. Stara iztrošena kosilnica  menda ni več primerna za uporabo na vseh  travnatih površinah,denimo na nogometnem igrišču, “kjer mora biti košnja zelo previdna in  pogosta, da se trava ne uniči.” Nujnost nakupa utemljujejo s košnjo 100 tisoč kvadratov akademije, ter površin ministrstva in policije v Ljubljani.

Policisti zgroženi
Novo pridobitev ostro obstojajo policisti na spletnem forumu policist.si, kjer so jo poimenoval "novo službeno vozilo. “Tole sploh ni smešno, prej žalostno, če samo pomislimo, da bi nam bilo za ta denar lahko čez zimo vsem toplo v ušesa in to zelo toplo,” je zapisal uporabnik kadet.

Poleg omenjene kosilnice se lahko policija „pohvali“ še s traktorsko kosilnico, ki jo uporabljajo v Centru za oskrbo in  policijskem vadbenem centru v Gotenici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.