Kosilo udeležencev

Foto: Žurnal24 (Foto: Nik Rovan) Foto: Žurnal24 Brdo, voda, zala Foto: Žurnal24 brdo, pijača Foto: Žurnal24 Brdo, hrana, sendvič Foto: Žurnal24 brdo, pijača, kava Foto: Žurnal24 Brdo, hrana, sendvič Foto: Žurnal24 press room Brdo Foto: Žurnal24 jedilni list
Udeležba konference o Zahodnem Balkanu okrnjena, vseeno pa veliko zanimanje tujih novinarjev. Gostje za kosilo rižoto s škampi in file soma.
Oglej si celoten članek

Udeležba gostov na konferenci o Zahodnem Balkanu, ki poteka na Brdu pri Kranju, je okrnjena, saj se je – kot smo že poročali – ne udeležujeta niti srbski predsednik Boris Tadić niti predsednik Evropskega sveta Herman Van Rompuy, kljub temu pa zanjo vlada precejšnje zanimanje medijev.

Akreditiralo se je 141 tujih novinarjev. Med njimi kroži mnenje, da gre spričo okrnjene udeležbe za spodrsljaj organizatorjev, zlasti slovenske diplomacije.

Delovno kosilo
Številnim zbranim novinarjem so že postregli s sendviči in sadjem, medtem ko se bodo gostje na delovnem kosilu šele zbrali.

Foto: Žurnal24

 

 

Na jedilniku je za predjed rižota s šparglji, hobotnico, škampi in koromačevo peno. Za glavno jed bodo postregli s filejem brancina z zelišči, korenčkovim pirejem, mladim krompirjem in zelenjavo.

Za sladico bodo izbirali med prekmursko gibanico, sladoledom in šarloto.

Vino je belo, in sicer Erzetičev sivi pinot iz Goriških brd, po obedu pa bodo postregli še z jagodnim izborom medežije.

Foto: Žurnal24

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.