Kradel jeklo, potunkal "cimra"

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Policisti so med krajo jekla dobili Ljubljančana, med hišno preiskavo pa našli še droge njegovega sostanovalca.
Oglej si celoten članek

Ravenska policista sta pri nadzoru cestnega prometa v Dobji vasi na Ravnah na Koroškem zaslišala hrup prenašanja kovin. Ker je zvok prihajal iz bližnje industrijske cone, sta se odpeljala do skladišča podjetja. Tam sta opazila, da je z ograje odstranjena veriga, v skladišču pa sta odkrila kombi z večjo količino jekla. 

Z ukradenimi tablicami

Po ogledu kraja kaznivega dejanja sta priprla 26-letnega Ljubljančana, ki je nameraval odpeljati za 15 tisoč evrov jekla. Na kombiju je imel nameščene ukradene tablice, ki so bile pred tem uporabljene pri kaznivem dejanju na območju Kozine. Pri osumljencu so opravili še hišno preiskavo in našli večjo količino posušene konoplje ter več kot 60 kosov nedovoljenih tablet. Policisti so v nadaljevanju ugotovili, da je bil lastnik droge in  tablet njegov sostanovalec.  

Ravenski policisti bodo 26-letnika ovadili zaradi suma velike tatvine, njegovega sostanovalca pa zaradi suma prometa z drogami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.