Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Kradel jeklo, potunkal "cimra"

slovenija18.07.08, predaja vozil, policija, ljubljana, foto: nik rovan Nik Rovan
Policisti so med krajo jekla dobili Ljubljančana, med hišno preiskavo pa našli še droge njegovega sostanovalca.

Ravenska policista sta pri nadzoru cestnega prometa v Dobji vasi na Ravnah na Koroškem zaslišala hrup prenašanja kovin. Ker je zvok prihajal iz bližnje industrijske cone, sta se odpeljala do skladišča podjetja. Tam sta opazila, da je z ograje odstranjena veriga, v skladišču pa sta odkrila kombi z večjo količino jekla. 

Z ukradenimi tablicami

Po ogledu kraja kaznivega dejanja sta priprla 26-letnega Ljubljančana, ki je nameraval odpeljati za 15 tisoč evrov jekla. Na kombiju je imel nameščene ukradene tablice, ki so bile pred tem uporabljene pri kaznivem dejanju na območju Kozine. Pri osumljencu so opravili še hišno preiskavo in našli večjo količino posušene konoplje ter več kot 60 kosov nedovoljenih tablet. Policisti so v nadaljevanju ugotovili, da je bil lastnik droge in  tablet njegov sostanovalec.  

Ravenski policisti bodo 26-letnika ovadili zaradi suma velike tatvine, njegovega sostanovalca pa zaradi suma prometa z drogami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.