Kradel, varnostniku pa se je predstavil kot agent

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti nadaljujejo preiskavo primera moškega, ki naj bi se izdajal za Interpolovega agenta.
Oglej si celoten članek

Nanj so postali pozorni, ko je januarja v eni izmed ljubljanskih trgovin poskušal ukrasti nekaj izdelkov, pri čemer ga je zalotil varnostnik. Takrat je varnostniku pokazal službeno izkaznico Interpola in pištolo, zato ga je varnostnik izpustil.

Policisti so nadaljevali s preiskavo in ugotovili, da gre za 35-letnega moškega iz Ljubljane, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Na podlagi odredbe sodišča so pri njem opravili hišno preiskavo, kjer so mu zasegli izkaznici z napisoma Interpol Police in International Police Force z njegovimi podatki. Našli in zasegli so tudi 25 nabojev.

Policisti zaradi suma, da je moški storil kaznivo dejanje lažnega izdajanja za uradno osebo, nadaljujejo preiskavo in ugotavljajo pristnost dokumentov in izkaznic ter njihov izvor. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo, so še povedali na ljubljanski policijski upravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.