Kraljica metliške črnine za gasilce

Foto: GZ Metlika Metlika - Za gasilce Foto: GZ Metlika Metlika - Za gasilce Foto: GZ Metlika Metlika - Za gasilce Foto: GZ Metlika Metlika - Za gasilce Foto: GZ Metlika Metlika - Za gasilce Foto: GZ Metlika Metlika - Za gasilce
Pred prihajajočim metliškim praznikom, ko bo aktualna kraljica metliške črnine predala svojo krono, je Katja Jakljevič uspešno sklenila tudi svoj projekt, ki ga je poimenovala Za gasilce.
Oglej si celoten članek

Aktualna kraljica metliške črnine, Katja Jakljevič, sicer tudi glasbenica in gasilka, je na velikonočni ponedeljek v sodelovanju z glasbenimi prijatelji in Gasilsko zvezo Metlika pripravila veliki dobrodelni koncert. Pod pokroviteljstvom predsednika Boruta Pahorja so nastopajoči in obiskovalci zbirali denar za gasilce.

Do zaključka koncerta so zbrali dobrih 4.600 evrov, svoje so po koncertu dodali še številni donatorji. Kraljica metliške črnine je tako na koncu projekta, ko so nekaj denarja za defibrilatorje dodala še gasilska društva iz Radovic, Rosalnic, Podzemlja in Gradaca, zbrala dobrih 9.000 evrov, ki jih je namenila za nakup petih defibrilatorjev in različnim pripomočkom za prvo pomoč.

Včeraj je pred gasilskim domom Metlika potekal zaključek projekta Za gasilce, v okviru katerega so svečano v uporabo predali vso nakupljeno opremo. V sodelovanju z Zdravstvenim domom Metlika bodo uporabo defibrilatorja predstavili gasilcem in krajanom vseh 18 gasilskih društev pri Gasilki zvezi Metlika. Tako je, ko Metličani stopijo skupaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.