Krčan dvakrat zabodel sokrajana

V soboto sta se v prepir zapletla dva Krčana. Besede so vodile v pretep, na koncu pa celo do poskusa uboja. 48-letnik je namreč sedem let mlajšega moškega dvakrat zabodel z nožem.
Oglej si celoten članek

48- in 41-letni Krčan sta se sporekla na krški tržnici. Policisti s PU Krško so na kraj dogodka prišli malo po polnoči. Na kraju dogodka so prijeli 48-letnika, ki naj bi po prepiru v bližini tržnice najprej poskusil zadaviti 41-letnika, nato pa ga je še dvakrat zabodel. Po prvih zbranih ugotovitvah naj bi prepiru in kasnejšemu dejanju botroval tudi alkohol.

Z reševalnim vozilom so poškodovanega moškega odpeljali v brežiško bolnišnico. Njegovo stanje naj bi bilo danes stabilno.

48-letnika pa bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa uboja po 115. členu kazenskega zakonika (grozi mu kazen zapora od petih do petnajstih let).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.