Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

Krčan dvakrat zabodel sokrajana

V soboto sta se v prepir zapletla dva Krčana. Besede so vodile v pretep, na koncu pa celo do poskusa uboja. 48-letnik je namreč sedem let mlajšega moškega dvakrat zabodel z nožem.

48- in 41-letni Krčan sta se sporekla na krški tržnici. Policisti s PU Krško so na kraj dogodka prišli malo po polnoči. Na kraju dogodka so prijeli 48-letnika, ki naj bi po prepiru v bližini tržnice najprej poskusil zadaviti 41-letnika, nato pa ga je še dvakrat zabodel. Po prvih zbranih ugotovitvah naj bi prepiru in kasnejšemu dejanju botroval tudi alkohol.

Z reševalnim vozilom so poškodovanega moškega odpeljali v brežiško bolnišnico. Njegovo stanje naj bi bilo danes stabilno.

48-letnika pa bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa uboja po 115. členu kazenskega zakonika (grozi mu kazen zapora od petih do petnajstih let).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.