Kriminalist in gasilci preprečili skok s stolpnice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zahvaljujoč kriminalistu, gasilcem in reševalcem se je petkova drama na eni od škofjeloških stolpnic končala srečno.
Oglej si celoten članek

Škofjeloški policisti so v petek zgodaj popoldne prejeli več prijav o nevarnem zadrževanju dekleta na robu stolpnice. Informacije klicateljev so se potrdile, policisti pa so "v pogovoru z dekletom ugotovili resen sum in namero, da se je v nevarno situacijo zaradi osebnih težav spravila namenoma," so povedali na kranjski policijski upravi.

Škofjeloškemu kriminalistu je po krajšem pregovarjanju v zelo kritičnem trenutku s telesno silo uspelo preprečiti skok z velike višine. "V zahtevnem, vendar obvladljivem položaju jo je zadržal toliko časa, da so k njemu pristopili še zdravnik in gasilci, ki so jo spravili na varno. Dekle so s kraja odpeljali zdravstveni delavci, v dogodku pa ni utrpela telesnih poškodb," so še sporočili s PU Kranj. 

 xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:57 1. Avgust 2016.

    Boga punca..<br /> da te življenje pripelej tako daleč.. :-(

  • 09:27 1. Avgust 2016.

    Zahvaljujoč kriminalistu, gasilcem in reševalcem se je petkova drama na eni od škofjeloških stolpnic konačala srečno..........kakor za koga ! Pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.