Slovenija > Črna kronika
51 ogledov

Kriminalist in gasilci preprečili skok s stolpnice

Vskočna blazina omogoči preživetje v primeru padca do višine 30 metrov (tu je šl Žurnal24 main
Zahvaljujoč kriminalistu, gasilcem in reševalcem se je petkova drama na eni od škofjeloških stolpnic končala srečno.

Škofjeloški policisti so v petek zgodaj popoldne prejeli več prijav o nevarnem zadrževanju dekleta na robu stolpnice. Informacije klicateljev so se potrdile, policisti pa so "v pogovoru z dekletom ugotovili resen sum in namero, da se je v nevarno situacijo zaradi osebnih težav spravila namenoma," so povedali na kranjski policijski upravi.

Škofjeloškemu kriminalistu je po krajšem pregovarjanju v zelo kritičnem trenutku s telesno silo uspelo preprečiti skok z velike višine. "V zahtevnem, vendar obvladljivem položaju jo je zadržal toliko časa, da so k njemu pristopili še zdravnik in gasilci, ki so jo spravili na varno. Dekle so s kraja odpeljali zdravstveni delavci, v dogodku pa ni utrpela telesnih poškodb," so še sporočili s PU Kranj. 

 

Komentarjev 2
  • kapibara 13:57 01.avgust 2016.

    Boga punca.. da te življenje pripelej tako daleč.. :-(

  • Avatar Leon
    Leon 09:27 01.avgust 2016.

    Zahvaljujoč kriminalistu, gasilcem in reševalcem se je petkova drama na eni od škofjeloških stolpnic konačala srečno..........kakor za koga ! Pa še položnico bo dobil za kršenje javnega reda ...........tako bo še bolj obupan ............Pa smo tam ! Je nekaj resnice v tem ,mar ne ?