Kriminalistka naj bi bila suspendirana

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Kriminalistka, h kateri se je zatekel morilec poštne uslužbenke v Kresnicah, naj bi bila suspendirana. Grozila naj bi ji tudi izredna odpoved delovnega razmerja.
Oglej si celoten članek

Na policiji so potrdili, da so z delovnega mesta začasno odstranili eno osebo, poroča Pop TV. Šlo naj bi za Majo Tanasič, h kateri naj bi se po umoru poštne uslužbenke Anice Likovič v Kresnicah zatekel Blaž Ereiz. S specializiranega oddelka vrhovnega državnega tožilstva so sporočili, da je Tanasičeva v predkazenskem postopku.

V začetku julija je v javnost prišla novica, da naj bi Ereiz po ropu pošte šel k nekdanjemu dekletu. Kot je poročala omenjena televizija, naj bi se Ereiz tam umil, nekaj ur po umoru pa naj bi se v bližini stanovanja zabavala.

Tanasičeva naj bi svojega nadrejenega o tem, kje bi se lahko skrival Ereiz, obvestila naslednji dan. Neuradno naj bi, potem ko so za njo že uvedli nadzor, prikrivala informacije in zavrnila izročitev mobilnega telefona.

Neuradno naj bi bila Tanasičeva na dan umora v Kresnicah, čeprav ni bila v službi, in naj bi si kot kriminalistka ogledala kraj kaznivega dejanja, za kar ni imela pooblastila. To naj bi tudi bil eden od razlogov, da so jo začasno suspendirali. Po neuradnih podatkih naj bi sledila izredna odpoved delovnega razmerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:14 13. Avgust 2011.

    Nekdanje dekle sprejme čez noč bivšega fanta za katerega ve , da je roparski morilec.<br />Ji gre pa res hudo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.