Slovenija
45 ogledov

Kriminalistka naj bi bila suspendirana

Rop pošte v Kresnicah pri Litiji. Anže Petkovšek
Kriminalistka, h kateri se je zatekel morilec poštne uslužbenke v Kresnicah, naj bi bila suspendirana. Grozila naj bi ji tudi izredna odpoved delovnega razmerja.

Na policiji so potrdili, da so z delovnega mesta začasno odstranili eno osebo, poroča Pop TV. Šlo naj bi za Majo Tanasič, h kateri naj bi se po umoru poštne uslužbenke Anice Likovič v Kresnicah zatekel Blaž Ereiz. S specializiranega oddelka vrhovnega državnega tožilstva so sporočili, da je Tanasičeva v predkazenskem postopku.

V začetku julija je v javnost prišla novica, da naj bi Ereiz po ropu pošte šel k nekdanjemu dekletu. Kot je poročala omenjena televizija, naj bi se Ereiz tam umil, nekaj ur po umoru pa naj bi se v bližini stanovanja zabavala.

Tanasičeva naj bi svojega nadrejenega o tem, kje bi se lahko skrival Ereiz, obvestila naslednji dan. Neuradno naj bi, potem ko so za njo že uvedli nadzor, prikrivala informacije in zavrnila izročitev mobilnega telefona.

Neuradno naj bi bila Tanasičeva na dan umora v Kresnicah, čeprav ni bila v službi, in naj bi si kot kriminalistka ogledala kraj kaznivega dejanja, za kar ni imela pooblastila. To naj bi tudi bil eden od razlogov, da so jo začasno suspendirali. Po neuradnih podatkih naj bi sledila izredna odpoved delovnega razmerja.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 10:14 13.avgust 2011.

    Nekdanje dekle sprejme čez noč bivšega fanta za katerega ve , da je roparski morilec.Ji gre pa res hudo za nohte, no mal desno ali levo , če le te stegne ob telesu.Izgleda , da ji je zakuhala ...prikaži več in posledično tudi možgani, pa ni vedela kaj dela. Dober plan, jaz bom ropal, ti boš pa uničevala in prikrivala dokaze. Da nista preveč gledala krim serije na TV !