Kris je dobil zdravilo. Toliko denarja je ostalo.

Kris Foto: Saša Despot Kris odhod z Brnika Kris Foto: Jaka Ivančič Kris Zudich Foto: Saša Despot Kris odhod z Brnika
Na računu društva Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki je še 1,7 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

"Na transakcijskem računu društva Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki ostaja za Krisove prijatelje 1.666.437, 59 €. Že v mesecu decembru bomo v šopku jabolk navdiha pomagali petim otrokom, ki jim želimo pričarati prijaznejši in lepši vsakdan," je društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki sporočila na Facebooku. Za kakšne primere gre, niso razkrili.

Objavili so tudi izpisek, kako je bil porabljen denar, ki je bil na račun Zveze prijateljem mladine nakazan za Krisa. Kot je bilo pričakovano, je bil daleč največji strošek, dobra dva milijona zdravilo, pot v ZDA z zasebnim letalom je z donacijo, vredno 129 tisoč evrov, omogočil lastnik hotela Kempinski in Abanke Miodrag Kostić, sledi strošek najema stanovanja do 11. decembra (9800 evrov), saj mora Kris po prejemu zdravila počivati, ter šest tisoč evrov stroška za zdravniško spremstvo.

Foto: Saša Despot Kris odhod z Brnika

"Z vašo srčno pomočjo smo zbrali donacijo, ki je omogočila akcijo "Podari življenje - za Krisa". Kris je že prejel najdražje zdravilo na svetu in je v objemu vseh nas na poti proti novim nasmehom, korakom … Hvaležni do neba in še več!" so zapisali pri društvu.

xxx

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    06:46 2. December 2019.

    Nenadoma bodo prenehali vsakodnevno poročati o njegovem zdr. napredovanju in ga začeli skrivati...

  • 21:12 1. December 2019.

    če je vse čisto naj pokažejo original račune za vsak cent in dokažejo stvari črno na belem...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.