Slovenija
12748 ogledov

Kris je dobil zdravilo. Toliko denarja je ostalo.

Kris
1/5
Na računu društva Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki je še 1,7 milijona evrov.

"Na transakcijskem računu društva Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki ostaja za Krisove prijatelje 1.666.437, 59 €. Že v mesecu decembru bomo v šopku jabolk navdiha pomagali petim otrokom, ki jim želimo pričarati prijaznejši in lepši vsakdan," je društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki sporočila na Facebooku. Za kakšne primere gre, niso razkrili.

Objavili so tudi izpisek, kako je bil porabljen denar, ki je bil na račun Zveze prijateljem mladine nakazan za Krisa. Kot je bilo pričakovano, je bil daleč največji strošek, dobra dva milijona zdravilo, pot v ZDA z zasebnim letalom je z donacijo, vredno 129 tisoč evrov, omogočil lastnik hotela Kempinski in Abanke Miodrag Kostić, sledi strošek najema stanovanja do 11. decembra (9800 evrov), saj mora Kris po prejemu zdravila počivati, ter šest tisoč evrov stroška za zdravniško spremstvo.

Kris odhod z Brnika | Avtor: Saša Despot Saša Despot

"Z vašo srčno pomočjo smo zbrali donacijo, ki je omogočila akcijo "Podari življenje - za Krisa". Kris je že prejel najdražje zdravilo na svetu in je v objemu vseh nas na poti proti novim nasmehom, korakom … Hvaležni do neba in še več!" so zapisali pri društvu.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 2
  • ode 06:46 02.december 2019.

    Nenadoma bodo prenehali vsakodnevno poročati o njegovem zdr. napredovanju in ga začeli skrivati...

  • Solton 21:12 01.december 2019.

    če je vse čisto naj pokažejo original račune za vsak cent in dokažejo stvari črno na belem...