Krivca niso in ne bodo iskali

Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com
Poškodbe. Hokejistov oče vratarja državne reprezentance obtožuje, da je sinu uničil kariero.
Oglej si celoten članek

Napad. “Ne želim biti maščevalen. Želim le, da velja določen red. Če so bili pred časom hokejisti izključeni iz kluba zaradi napada na trenerja, naj enak red velja tudi v tem primeru,” je dejal Jani Tavčar, oče nekdanjega hokejista, ki mu je pred 11 leti nekdo v rokavico nastavil steklovino. Neuradno naj bi policisti takrat napada na Tavčarja mlajšega osumili tri soigralce Hokejskega kluba Slavija iz Zaloga, med njimi vratarja Gašperja Krošlja, ki se je po letih službovanja v hokejskih klubih na Hrvaškem in Slovaškem s to sezono vrnil v domovino in bo kot vratar igral tudi za našo hokejsko reprezentanco. Oče hokejista naj bi o tem tudi obvestil hokejsko zvezo, a tam kakršnekoli uradne prijave niso prejeli.

Različni zgodbi

“Sin si je takrat porezal vse prste in iz strahu tudi nehal igrati hokej,” je razložil Tavčar. Kot nam je zatrdil, naj bi na sodišču tekli določeni postopki, ki pa zaradi odsotnosti Krošlja niso bili zaključeni.

“Tega primera na okrožnem državnem tožilstvu ne beležimo,” so odgovorili na ljubljanskem tožilstvu. Kot smo izvedeli neuradno, naj bi jih o dogodku sicer obvestili ljubljanski kriminalisti, ki naj bi očetovo prijavo domnevnega kaznivega dejanja začeli obravnavati, a postopkov niso nadaljevali.

Bili so mladoletni

“Dogodek je bil obravnavan, a ker so bili takrat vsi trije mlajši od 14 let, po zakonu ne morejo biti kazensko odgovorni. Otrok namreč ni možno kazensko preganjati. Za določeno ravnanje, ki so ga zakrivili, zato policija tudi ni mogla sprožiti postopkov,” so neuradno razložili v policijskih vrstah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:15 20. November 2011.

    debil se spomne po 11letih.. mal dnar stiska pa ajd gremo probat :)) eh.. pateticno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.