Krivdo zvračajo drug na drugega

Foto: Žurnal24 Na Darsu kljub težavam z zahtevami Ladislava Eržena pravijo, da si bodo še napre
Sestanek o Peračici. Dars: Eržen ni predstavil predlogov. Eržen: Dars ni ničesar ponudil.
Oglej si celoten članek

"Sestanek je bil katastrofa. Dars ni ničesar ponudil, zato nismo dosegli dogovora," je po včerajšnjem sestanku s predstavniki Darsa povedal Ladislav Eržen, lastnik objekta pod viaduktom Peračica, ki mu je uspelo sodno zaustaviti gradnjo odseka Peračica–Podtabor, o čemer smo minuli teden že poročali. "Zahtevam pa enakopravno obravnavo kot v primeru viadukta Dobruša," je pristavil Eržen.

Brez konkretnega predloga
Marjan Koler z Darsa je pojasnil, da so se z Erženom nazadnje sestali lani in že takrat izrazili pričakovanje, da bodo od njega prejeli konkreten predlog, vendar ga tudi na včerajšnjem sestanku niso.

Konec prejšnjega tedna so vložili tožbo na upravnem sodišču za izdajo začasne odredbe za ureditev razmerij, so pojasnili na Darsu, in izvajalcem naročili začasno prenehanje del. "Zaradi same tehnologije pa je treba dela zaustavljati postopoma, da ne bi povzročili škode," so dodali, medtem ko Eržen trdi, da dela nemoteno potekajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.