Slovenija
30 ogledov

Krivdo zvračajo drug na drugega

Na Darsu kljub težavam z zahtevami Ladislava Eržena pravijo, da si bodo še napre Žurnal24 main
Sestanek o Peračici. Dars: Eržen ni predstavil predlogov. Eržen: Dars ni ničesar ponudil.

"Sestanek je bil katastrofa. Dars ni ničesar ponudil, zato nismo dosegli dogovora," je po včerajšnjem sestanku s predstavniki Darsa povedal Ladislav Eržen, lastnik objekta pod viaduktom Peračica, ki mu je uspelo sodno zaustaviti gradnjo odseka Peračica–Podtabor, o čemer smo minuli teden že poročali. "Zahtevam pa enakopravno obravnavo kot v primeru viadukta Dobruša," je pristavil Eržen.

Brez konkretnega predloga
Marjan Koler z Darsa je pojasnil, da so se z Erženom nazadnje sestali lani in že takrat izrazili pričakovanje, da bodo od njega prejeli konkreten predlog, vendar ga tudi na včerajšnjem sestanku niso.

Konec prejšnjega tedna so vložili tožbo na upravnem sodišču za izdajo začasne odredbe za ureditev razmerij, so pojasnili na Darsu, in izvajalcem naročili začasno prenehanje del. "Zaradi same tehnologije pa je treba dela zaustavljati postopoma, da ne bi povzročili škode," so dodali, medtem ko Eržen trdi, da dela nemoteno potekajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.