Krut pretep: Najprej s sekiro, nato še s palicami

Foto: sobotainfo.com Fotografija je simbolična.
Foto: sobotainfo.com Fotografija je simbolična.
Posavski policisti so sinoči, nekaj pred deveto uro zvečer, prejeli več klicev o pretepu pri bencinskem servisu v Brežicah in pred trgovskim centrom. Udeleženih naj bi bilo več oseb.
Oglej si celoten članek

Na kraj dogajanja so prispeli brežiški in krški policisti, pomagali so tudi policisti vodniki službenih psov in prometni policisti. Po prvih ugotovitvah ogled in zbranih obvestilih so bile v pretepu poškodovane tri osebe, enemu oškodovancu pa so razbili avto.

Kot kaže, se je zgodba začela pred trgovskim centrom, kjer so najprej s sekiro poškodovali osebni avtomobil enega od oškodovancev. Nekaj oseb je pobegnilo do bencinskega servisa, kjer so jih dohiteli trije osumljenci ter začeli pretepati s palicami. Pred prihodom policistov so se sicer razbežali, so pa policisti nekaj minut zatem osumljence in vozilo, v katerem so še bile okrvavljene palice, uporabljene v pretepu, izsledili.

Tri osebe so zaradi lažjih poškodb v bolnišnico odpeljali z reševalnim vozilom. Policisti nadaljujejo s preiskavo zaradi suma več kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari in ogrožanja z nevarnim predmetom pri pretepu ali prepiru. 

Osumljenci, ki jih je policija že obravnavala zaradi premoženjskih kaznivih dejanj in kaznivih dejanj z elementi nasilja, so stari 15, 16 in 41 let, oškodovanci pa med 14 in 34 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 09:28 9. Februar 2022.

    podoben dogodek je bil pred leti v Kočevju.. sedaj ponovitev , da se tradicija ne pozabi.. in naši vrli policaji …

  • 20:06 8. Februar 2022.

    vse ven izgnat.

  • 18:52 8. Februar 2022.

    To so bili taki volivci in redni udeleženci parlamentarnih volitev....., YOUTUBE : "Sekula prosi Spasu(3:52)".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.