Slovenija
22772 ogledov

Krut pretep: Najprej s sekiro, nato še s palicami

pretep sobotainfo.com Fotografija je simbolična.
Posavski policisti so sinoči, nekaj pred deveto uro zvečer, prejeli več klicev o pretepu pri bencinskem servisu v Brežicah in pred trgovskim centrom. Udeleženih naj bi bilo več oseb.

Na kraj dogajanja so prispeli brežiški in krški policisti, pomagali so tudi policisti vodniki službenih psov in prometni policisti. Po prvih ugotovitvah ogled in zbranih obvestilih so bile v pretepu poškodovane tri osebe, enemu oškodovancu pa so razbili avto.

Kot kaže, se je zgodba začela pred trgovskim centrom, kjer so najprej s sekiro poškodovali osebni avtomobil enega od oškodovancev. Nekaj oseb je pobegnilo do bencinskega servisa, kjer so jih dohiteli trije osumljenci ter začeli pretepati s palicami. Pred prihodom policistov so se sicer razbežali, so pa policisti nekaj minut zatem osumljence in vozilo, v katerem so še bile okrvavljene palice, uporabljene v pretepu, izsledili.

Tri osebe so zaradi lažjih poškodb v bolnišnico odpeljali z reševalnim vozilom. Policisti nadaljujejo s preiskavo zaradi suma več kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari in ogrožanja z nevarnim predmetom pri pretepu ali prepiru. 

Osumljenci, ki jih je policija že obravnavala zaradi premoženjskih kaznivih dejanj in kaznivih dejanj z elementi nasilja, so stari 15, 16 in 41 let, oškodovanci pa med 14 in 34 let.

Komentarjev 25
  • rd2dmk2 09:28 09.februar 2022.

    podoben dogodek je bil pred leti v Kočevju.. sedaj ponovitev , da se tradicija ne pozabi.. in naši vrli policaji iščejo"organizatorje" demonstracij in se ukvarjajo z klicanjem na dom državljanom, ki počnejo kaj ?naj gre Aleš s svojimi peseki in ...prikaži več špricarji in zaplinjevalci mal delat red še v te kraje. V ljubljani je čist zadost zalito drevje po parkih, tudi vse uši so pomorili po flori tako da imajo sedaj nalogo, da se lotijo resnih problemov in naredijo to deželo spet VARNO.

  • kmetek 20:06 08.februar 2022.

    vse ven izgnat.

  • d441a3eb6182bdfa832639adb0a11dd39ecfc1e0 18:52 08.februar 2022.

    To so bili taki volivci in redni udeleženci parlamentarnih volitev....., YOUTUBE : "Sekula prosi Spasu(3:52)".