Krvav obračun s taksistom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neznanca sta taksista napadla z nožem.
Oglej si celoten članek

"Policijska uprava Ljubljana je danes, nekaj pred 6. uro prejela obvestilo o dogodku, v katerem je bil poškodovan voznik taksija," nam je sporočila tiskovna predstavnica Nataša Puško.

Po do sedaj opravljenem ogledu in zbranih obvestilih je lahko potrdila, da je po opravljenem prevozu iz Ljubljane do Domžal prišlo do spora med strankama in voznikom zaradi plačila. Pri tem sta neznanca voznika tudi fizično napadla, eden od njiju pa ga je poškodoval z nožem.

Po dejanju sta zbežala, zato bodo kakršnekoli informacije očividcev dobrodošle. "Poškodovani po podatkih policije ni življenjsko ogrožen, utrpel je lahke telesne poškodbe," nam je pojasnila.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva in identifikacije storilcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • V nobenem primeru ni prav da sta taksista napadla. Je pa res da takstisti doskrat goljufajo, sicer največkrat pri starejših. …

  • 13:03 19. Marec 2016.

    Obvestilo za ksenofobe SSDSS a,menda so napadalci migranti......bauuuuuuu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.